Online Saat

Şu an saat kaç?

21:06:25
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Pazartesi, 23 Mayıs 2022

🌐Dünya Saatleri

🇹🇷İstanbul

21:06

23 Mayıs 2022

🇳🇱Amsterdam

20:06

23 Mayıs 2022

🇵🇾Asunción

14:06

23 Mayıs 2022

🇬🇷Atina

21:06

23 Mayıs 2022

🇹🇭Bangkok

01:06

24 Mayıs 2022

🇮🇶Bağdat

21:06

23 Mayıs 2022

🇷🇸Belgrad

20:06

23 Mayıs 2022

🇩🇪Berlin

20:06

23 Mayıs 2022

🇨🇴Bogota

13:06

23 Mayıs 2022

🇸🇰Bratislava

20:06

23 Mayıs 2022

🇭🇺Budapest

20:06

23 Mayıs 2022

🇦🇷Buenos Aires

15:06

23 Mayıs 2022

🇷🇴Bükreş

21:06

23 Mayıs 2022

🇮🇩Cakarta

01:06

24 Mayıs 2022

🇿🇦Cape Town

20:06

23 Mayıs 2022

🇻🇪Caracas

14:06

23 Mayıs 2022

🇧🇩Dakka

00:06

24 Mayıs 2022

🇦🇪Dubai

22:06

23 Mayıs 2022

🇮🇪Dublin

19:06

23 Mayıs 2022

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Edinburgh

19:06

23 Mayıs 2022

🇻🇳Hanoi

01:06

24 Mayıs 2022

🇨🇺Havana

14:06

23 Mayıs 2022

🇫🇮Helsinki

21:06

23 Mayıs 2022

🇪🇬Kahire

20:06

23 Mayıs 2022

🇵🇰Karaçi

23:06

23 Mayıs 2022

🇲🇦Kazablanka

19:06

23 Mayıs 2022

🇺🇦Kiev

21:06

23 Mayıs 2022

🇩🇰Kopenhag

20:06

23 Mayıs 2022

🇲🇾Kuala Lumpur

02:06

24 Mayıs 2022

🇧🇴La Paz

14:06

23 Mayıs 2022

🇵🇪Lima

13:06

23 Mayıs 2022

🇵🇹Lizbon

19:06

23 Mayıs 2022

🇸🇮Ljubljana

20:06

23 Mayıs 2022

🇬🇧Londra

19:06

23 Mayıs 2022

🇺🇸Los Angeles

11:06

23 Mayıs 2022

🇪🇸Madrid

20:06

23 Mayıs 2022

🇵🇭Manila

02:06

24 Mayıs 2022

🇸🇦Mekke

21:06

23 Mayıs 2022

🇲🇽Mexico City

13:06

23 Mayıs 2022

🇺🇾Montevideo

15:06

23 Mayıs 2022

🇨🇦Montreal

14:06

23 Mayıs 2022

🇷🇺Moskova

21:06

23 Mayıs 2022

🇮🇳Mumbai

23:36

23 Mayıs 2022

🇺🇸New York

14:06

23 Mayıs 2022

🇳🇴Oslo

20:06

23 Mayıs 2022

🇫🇷Paris

20:06

23 Mayıs 2022

🇨🇳Pekin

02:06

24 Mayıs 2022

🇪🇨Quito

13:06

23 Mayıs 2022

🇱🇻Riga

21:06

23 Mayıs 2022

🇧🇷Rio de Janeiro

15:06

23 Mayıs 2022

🇮🇹Roma

20:06

23 Mayıs 2022

🇺🇸San Francisco

11:06

23 Mayıs 2022

🇨🇱Santiago

14:06

23 Mayıs 2022

🇩🇴Santo Domingo

14:06

23 Mayıs 2022

🇰🇷Seul

03:06

24 Mayıs 2022

🇦🇺Sidney

04:06

24 Mayıs 2022

🇸🇬Singapur

02:06

24 Mayıs 2022

🇧🇬Sofya

21:06

23 Mayıs 2022

🇸🇪Stockholm

20:06

23 Mayıs 2022

🇮🇷Tahran

22:36

23 Mayıs 2022

🇹🇼Taipei

02:06

24 Mayıs 2022

🇪🇪Tallinn

21:06

23 Mayıs 2022

🇮🇱Tel Aviv

21:06

23 Mayıs 2022

🇬🇪Tiflis

22:06

23 Mayıs 2022

🇦🇱Tiran

20:06

23 Mayıs 2022

🇯🇵Tokyo

03:06

24 Mayıs 2022

🇨🇦Toronto

14:06

23 Mayıs 2022

🇵🇱Varşova

20:06

23 Mayıs 2022

🇱🇹Vilnius

21:06

23 Mayıs 2022

🇦🇹Viyana

20:06

23 Mayıs 2022

🇳🇿Wellington

06:06

24 Mayıs 2022

🇭🇷Zagreb

20:06

23 Mayıs 2022

Online Saat Nedir?

Online Saat, saati ve tarihi gösteren bir dijital saat uygulamasıdır. Bu tam ekran saat programı, sadece şu an saat kaç veya saat kaç oldu sorusuna cevap vermez, aynı zamanda dünya saatleri modülü ile çeşitli şehirlerdeki tarih ve saati gösterir.

Online Saat Nasıl Kullanılır?

Online Alarm Kur ve Online Zamanlayıcı'nın aksine, bu saniyeli saat uygulamasını kullanmak için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Tarih ve saati tam ekran görmek istiyorsanız, "Tam Ekran I" yazısına, yalnızca saati tam ekranda görmek için "Tam Ekran II" yazısına tıklayabilirsiniz.

Online Saat Nasıl Çalışır?

Bu canlı saat programı, bilgisayarınızın veya telefonunuzun saatine göre zamanı gerçek zamanlı gösterir. Çalıştırıldığı cihazın saatini kullanır. Bu nedenle, ortaya çıkan saat ve tarih, cihazınızın saat dilimiyle ilişkilidir. Cihazınızdaki saat yanlış ayarlanmışsa, zamanı yanlış gösterecektir.