Ur Online

Hvad er klokken nu?

08:30:53
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
mandag d. 17. januar 2022

🌐Verdensur

🇩🇰København

08:30

17. januar 2022

🇳🇱Amsterdam

08:30

17. januar 2022

🇵🇾Asunción

04:30

17. januar 2022

🇬🇷Athen

09:30

17. januar 2022

🇮🇶Bagdad

10:30

17. januar 2022

🇹🇭Bangkok

14:30

17. januar 2022

🇷🇸Beograd

08:30

17. januar 2022

🇩🇪Berlin

08:30

17. januar 2022

🇨🇴Bogotá

02:30

17. januar 2022

🇸🇰Bratislava

08:30

17. januar 2022

🇭🇺Budapest

08:30

17. januar 2022

🇦🇷Buenos Aires

04:30

17. januar 2022

🇷🇴Bukarest

09:30

17. januar 2022

🇻🇪Caracas

03:30

17. januar 2022

🇲🇦Casablanca

07:30

17. januar 2022

🇧🇩Dhaka

13:30

17. januar 2022

🇦🇪Dubai

11:30

17. januar 2022

🇮🇪Dublin

07:30

17. januar 2022

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Edinburgh

07:30

17. januar 2022

🇻🇳Hanoi

14:30

17. januar 2022

🇨🇺Havana

02:30

17. januar 2022

🇫🇮Helsinki

09:30

17. januar 2022

🇹🇷Istanbul

10:30

17. januar 2022

🇮🇩Jakarta

14:30

17. januar 2022

🇪🇬Kairo

09:30

17. januar 2022

🇿🇦Kapstaden

09:30

17. januar 2022

🇵🇰Karachi

12:30

17. januar 2022

🇺🇦Kijev

09:30

17. januar 2022

🇲🇾Kuala Lumpur

15:30

17. januar 2022

🇧🇴La Paz

03:30

17. januar 2022

🇵🇪Lima

02:30

17. januar 2022

🇵🇹Lissabon

07:30

17. januar 2022

🇸🇮Ljubljana

08:30

17. januar 2022

🇬🇧London

07:30

17. januar 2022

🇺🇸Los Angeles

23:30

16. januar 2022

🇪🇸Madrid

08:30

17. januar 2022

🇵🇭Manila

15:30

17. januar 2022

🇸🇦Mekka

10:30

17. januar 2022

🇲🇽Mexico City

01:30

17. januar 2022

🇺🇾Montevideo

04:30

17. januar 2022

🇨🇦Montreal

02:30

17. januar 2022

🇷🇺Moskva

10:30

17. januar 2022

🇮🇳Mumbai

13:00

17. januar 2022

🇺🇸New York

02:30

17. januar 2022

🇳🇴Oslo

08:30

17. januar 2022

🇫🇷Paris

08:30

17. januar 2022

🇪🇨Quito

02:30

17. januar 2022

🇱🇻Riga

09:30

17. januar 2022

🇧🇷Rio de Janeiro

05:30

17. januar 2022

🇮🇹Rom

08:30

17. januar 2022

🇺🇸San Francisco

23:30

16. januar 2022

🇨🇱Santiago de Chile

04:30

17. januar 2022

🇩🇴Santo Domingo

03:30

17. januar 2022

🇰🇷Seoul

16:30

17. januar 2022

🇨🇳Shanghai

15:30

17. januar 2022

🇸🇬Singapore

15:30

17. januar 2022

🇧🇬Sofia

09:30

17. januar 2022

🇸🇪Stockholm

08:30

17. januar 2022

🇦🇺Sydney

18:30

17. januar 2022

🇹🇼Taipei

15:30

17. januar 2022

🇪🇪Tallinn

09:30

17. januar 2022

🇬🇪Tbilisi

11:30

17. januar 2022

🇮🇷Teheran

11:00

17. januar 2022

🇮🇱Tel Aviv

09:30

17. januar 2022

🇦🇱Tirana

08:30

17. januar 2022

🇯🇵Tokyo

16:30

17. januar 2022

🇨🇦Toronto

02:30

17. januar 2022

🇱🇹Vilnius

09:30

17. januar 2022

🇵🇱Warszawa

08:30

17. januar 2022

🇳🇿Wellington

20:30

17. januar 2022

🇦🇹Wien

08:30

17. januar 2022

🇭🇷Zagreb

08:30

17. januar 2022

Hvad er Online Uret?

Online Uret er et digitalur med sekunder, som kan vise den aktuelle tid og dato. Ikke alene viser dette fuldskærms-ur, hvad klokken er, men den viser også den aktuelle tid verden rundt.

Hvordan bruger du Online Uret?

I modsætning til Online Vækkeuret eller Online Timeren, behøver du ikke at gøre noget bestemt for at bruge Online Uret. Men hvis du gerne vil se det nøjagtige tidspunkt med sekunder på hele skærmen, så klik på "Fuld Skærm I" for at se fuldskærms-tiden og datoen eller "Fuld Skærm II" for kun at se tiden i fuldskærmstilstand.

Hvordan virker Online Uret?

Dette browserur viser automatisk den rigtige tid baseret på din telefons eller computers tid. Det anvender uret i det apparat, hvor det kører. Derfor er den viste tid og dato afhængig af tidszonen på dit apparat. Og hvis uret på dit apparat går forkert, vil det vise det forkerte tidspunkt.