Nettikello

Paljon kello on nyt?

20.25.48
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
maanantaina, 23. toukokuuta 2022

🌐Maailmankello

🇫🇮Helsinki

20.25

23. toukokuuta 2022

🇳🇱Amsterdam

19.25

23. toukokuuta 2022

🇵🇾Asunción

13.25

23. toukokuuta 2022

🇬🇷Ateena

20.25

23. toukokuuta 2022

🇮🇶Bagdad

20.25

23. toukokuuta 2022

🇹🇭Bangkok

00.25

24. toukokuuta 2022

🇷🇸Belgrad

19.25

23. toukokuuta 2022

🇩🇪Berliini

19.25

23. toukokuuta 2022

🇨🇴Bogotá

12.25

23. toukokuuta 2022

🇸🇰Bratislava

19.25

23. toukokuuta 2022

🇭🇺Budapest

19.25

23. toukokuuta 2022

🇦🇷Buenos Aires

14.25

23. toukokuuta 2022

🇷🇴Bukarest

20.25

23. toukokuuta 2022

🇻🇪Caracas

13.25

23. toukokuuta 2022

🇲🇦Casablanca

18.25

23. toukokuuta 2022

🇧🇩Dhaka

23.25

23. toukokuuta 2022

🇦🇪Dubai

21.25

23. toukokuuta 2022

🇮🇪Dublin

18.25

23. toukokuuta 2022

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Edinburgh

18.25

23. toukokuuta 2022

🇻🇳Hanoi

00.25

24. toukokuuta 2022

🇨🇺Havanna

13.25

23. toukokuuta 2022

🇹🇷Istanbul

20.25

23. toukokuuta 2022

🇮🇩Jakarta

00.25

24. toukokuuta 2022

🇪🇬Kairo

19.25

23. toukokuuta 2022

🇿🇦Kapkaupunki

19.25

23. toukokuuta 2022

🇵🇰Karachi

22.25

23. toukokuuta 2022

🇺🇦Kiova

20.25

23. toukokuuta 2022

🇲🇾Kuala Lumpur

01.25

24. toukokuuta 2022

🇩🇰Kööpenhamina

19.25

23. toukokuuta 2022

🇧🇴La Paz

13.25

23. toukokuuta 2022

🇵🇪Lima

12.25

23. toukokuuta 2022

🇵🇹Lissabon

18.25

23. toukokuuta 2022

🇸🇮Ljubljana

19.25

23. toukokuuta 2022

🇬🇧Lontoo

18.25

23. toukokuuta 2022

🇺🇸Los Angeles

10.25

23. toukokuuta 2022

🇪🇸Madrid

19.25

23. toukokuuta 2022

🇵🇭Manila

01.25

24. toukokuuta 2022

🇸🇦Mekka

20.25

23. toukokuuta 2022

🇺🇾Montevideo

14.25

23. toukokuuta 2022

🇨🇦Montreal

13.25

23. toukokuuta 2022

🇷🇺Moskova

20.25

23. toukokuuta 2022

🇮🇳Mumbai

22.55

23. toukokuuta 2022

🇲🇽México

12.25

23. toukokuuta 2022

🇺🇸New York

13.25

23. toukokuuta 2022

🇳🇴Oslo

19.25

23. toukokuuta 2022

🇫🇷Pariisi

19.25

23. toukokuuta 2022

🇪🇨Quito

12.25

23. toukokuuta 2022

🇱🇻Riika

20.25

23. toukokuuta 2022

🇧🇷Rio de Janeiro

14.25

23. toukokuuta 2022

🇮🇹Rooma

19.25

23. toukokuuta 2022

🇺🇸San Francisco

10.25

23. toukokuuta 2022

🇨🇱Santiago de Chile

13.25

23. toukokuuta 2022

🇩🇴Santo Domingo

13.25

23. toukokuuta 2022

🇨🇳Shanghai

01.25

24. toukokuuta 2022

🇸🇬Singapore

01.25

24. toukokuuta 2022

🇧🇬Sofia

20.25

23. toukokuuta 2022

🇰🇷Soul

02.25

24. toukokuuta 2022

🇦🇺Sydney

03.25

24. toukokuuta 2022

🇹🇼Taipei

01.25

24. toukokuuta 2022

🇪🇪Tallinna

20.25

23. toukokuuta 2022

🇬🇪Tbilisi

21.25

23. toukokuuta 2022

🇮🇷Teheran

21.55

23. toukokuuta 2022

🇮🇱Tel Aviv

20.25

23. toukokuuta 2022

🇦🇱Tirana

19.25

23. toukokuuta 2022

🇯🇵Tokio

02.25

24. toukokuuta 2022

🇨🇦Toronto

13.25

23. toukokuuta 2022

🇸🇪Tukholma

19.25

23. toukokuuta 2022

🇵🇱Varsova

19.25

23. toukokuuta 2022

🇱🇹Vilna

20.25

23. toukokuuta 2022

🇳🇿Wellington

05.25

24. toukokuuta 2022

🇦🇹Wien

19.25

23. toukokuuta 2022

🇭🇷Zagreb

19.25

23. toukokuuta 2022

Mikä on nettikello?

Nettikello on digitaalinen sekunnein varustettu kello, joka näyttää senhetkisen ajan ja päiväyksen. Kellonajan lisäksi tämä koko näytön kello näyttää myös kellonajat ympäri maailman.

Miten nettikelloa käytetään?

Toisin kuin online herätyskellon tai ajastin netissä, sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä käyttääksesi tätä digitaalista nettikelloa. Jos haluat nähdä tarkan ajan sekunteineen koko näytöllä, paina "Koko näyttö I" nähdäksesi ajan ja päivämäärän. Valitse "Koko näyttö II" nähdäksesi koko näytöllä pelkän ajan.

Miten nettikello toimii?

Tämä selainkello näyttää automaattisesti oikean ajan tietokoneesi tai puhelimesi kellon perusteella. Se käyttää sen aikavyöhykkeen kellonajan, jossa sitä käytetään. Näin ollen näytettävä aika ja päiväys ovat suhteessa laitteesi aikavyöhykkeeseen. Jos laitteesi kello on asetettu väärin, näyttää myös nettikello väärää aikaa.