Online sat

Koliko je sati?

8:03:53
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
ponedjeljak, 17. siječnja 2022

🌐Svjetski sat

🇭🇷Zagreb

8:03

17. siječnja 2022.

🇳🇱Amsterdam

8:03

17. siječnja 2022.

🇵🇾Asunción

4:03

17. siječnja 2022.

🇬🇷Atena

9:03

17. siječnja 2022.

🇮🇶Bagdad

10:03

17. siječnja 2022.

🇹🇭Bangkok

14:03

17. siječnja 2022.

🇷🇸Beograd

8:03

17. siječnja 2022.

🇩🇪Berlin

8:03

17. siječnja 2022.

🇦🇹Beč

8:03

17. siječnja 2022.

🇨🇴Bogotá

2:03

17. siječnja 2022.

🇸🇰Bratislava

8:03

17. siječnja 2022.

🇭🇺Budimpešta

8:03

17. siječnja 2022.

🇦🇷Buenos Aires

4:03

17. siječnja 2022.

🇷🇴Bukurešt

9:03

17. siječnja 2022.

🇻🇪Caracas

3:03

17. siječnja 2022.

🇲🇦Casablanca

7:03

17. siječnja 2022.

🇲🇽Ciudad de México

1:03

17. siječnja 2022.

🇧🇩Dhaka

13:03

17. siječnja 2022.

🇦🇪Dubai

11:03

17. siječnja 2022.

🇮🇪Dublin

7:03

17. siječnja 2022.

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Edinburgh

7:03

17. siječnja 2022.

🇻🇳Hanoi

14:03

17. siječnja 2022.

🇨🇺Havana

2:03

17. siječnja 2022.

🇫🇮Helsinki

9:03

17. siječnja 2022.

🇹🇷Istanbul

10:03

17. siječnja 2022.

🇮🇩Jakarta

14:03

17. siječnja 2022.

🇿🇦Kaapstad

9:03

17. siječnja 2022.

🇪🇬Kairo

9:03

17. siječnja 2022.

🇵🇰Karachi

12:03

17. siječnja 2022.

🇺🇦Kijev

9:03

17. siječnja 2022.

🇩🇰Kopenhagen

8:03

17. siječnja 2022.

🇲🇾Kuala Lumpur

15:03

17. siječnja 2022.

🇧🇴La Paz

3:03

17. siječnja 2022.

🇵🇪Lima

2:03

17. siječnja 2022.

🇵🇹Lisabon

7:03

17. siječnja 2022.

🇸🇮Ljubljana

8:03

17. siječnja 2022.

🇬🇧London

7:03

17. siječnja 2022.

🇺🇸Los Angeles

23:03

16. siječnja 2022.

🇪🇸Madrid

8:03

17. siječnja 2022.

🇵🇭Manila

15:03

17. siječnja 2022.

🇸🇦Meka

10:03

17. siječnja 2022.

🇺🇾Montevideo

4:03

17. siječnja 2022.

🇨🇦Montréal

2:03

17. siječnja 2022.

🇷🇺Moskva

10:03

17. siječnja 2022.

🇮🇳Mumbai

12:33

17. siječnja 2022.

🇺🇸New York

2:03

17. siječnja 2022.

🇳🇴Oslo

8:03

17. siječnja 2022.

🇫🇷Pariz

8:03

17. siječnja 2022.

🇪🇨Quito

2:03

17. siječnja 2022.

🇱🇻Riga

9:03

17. siječnja 2022.

🇮🇹Rim

8:03

17. siječnja 2022.

🇧🇷Rio de Janeiro

5:03

17. siječnja 2022.

🇺🇸San Francisco

23:03

16. siječnja 2022.

🇨🇱Santiago de Chile

4:03

17. siječnja 2022.

🇩🇴Santo Domingo

3:03

17. siječnja 2022.

🇰🇷Seul

16:03

17. siječnja 2022.

🇸🇬Singapur

15:03

17. siječnja 2022.

🇧🇬Sofija

9:03

17. siječnja 2022.

🇸🇪Stockholm

8:03

17. siječnja 2022.

🇦🇺Sydney

18:03

17. siječnja 2022.

🇹🇼Taipei

15:03

17. siječnja 2022.

🇪🇪Tallinn

9:03

17. siječnja 2022.

🇬🇪Tbilisi

11:03

17. siječnja 2022.

🇮🇷Teheran

10:33

17. siječnja 2022.

🇮🇱Tel Aviv

9:03

17. siječnja 2022.

🇦🇱Tirana

8:03

17. siječnja 2022.

🇯🇵Tokio

16:03

17. siječnja 2022.

🇨🇦Toronto

2:03

17. siječnja 2022.

🇵🇱Varšava

8:03

17. siječnja 2022.

🇱🇹Vilnius

9:03

17. siječnja 2022.

🇳🇿Wellington

20:03

17. siječnja 2022.

🇨🇳Šangaj

15:03

17. siječnja 2022.

Što je online sat?

Online sat je digitalni sat sa sekundama koji može prikazati trenutno vrijeme i datum. Ne samo da ovaj sat preko cijelog zaslona prikazuje koje je vrijeme, nego prikazuje i trenutno vrijeme diljem svijeta.

Kako možete koristiti online sat?

Za razliku od online budilice ili online mjerača vremena, ne trebate napraviti ništa posebno kako biste koristili online digitalni sat. Ali, ako želite vidjeti točno vrijeme sa prikazom sekundi preko cijelog zaslona, kliknite na "Puni zaslon I" kako biste vidjeli vrijeme i datum preko cijelog zaslona ili "Puni zaslon II" kako biste preko cijelog zaslona vidjeli samo vrijeme.

Kako radi online sat?

Ovaj sat pretraživača automatski prikazuje stvarno vrijeme, na temelju vremena Vašeg računala ili sata. On koristi sat okoline u kojoj se koristi. Iz tog razloga, prikazan sat i datum povezani su s vremenskom zonom Vašeg uređaja. I, ako je sat na Vašem uređaju pogrešno namješten, prikazivat će netočno vrijeme.