Klokke online

Hva er klokken nå?

20:46:47
søndag 24. oktober 2021

🌐Verdensklokka

🇳🇴Oslo

20:46

24. oktober 2021

🇳🇱Amsterdam

20:46

24. oktober 2021

🇵🇾Asunción

15:46

24. oktober 2021

🇬🇷Athen

21:46

24. oktober 2021

🇮🇶Bagdad

21:46

24. oktober 2021

🇹🇭Bangkok

01:46

25. oktober 2021

🇷🇸Beograd

20:46

24. oktober 2021

🇩🇪Berlin

20:46

24. oktober 2021

🇨🇴Bogotá

13:46

24. oktober 2021

🇸🇰Bratislava

20:46

24. oktober 2021

🇷🇴București

21:46

24. oktober 2021

🇭🇺Budapest

20:46

24. oktober 2021

🇦🇷Buenos Aires

15:46

24. oktober 2021

🇿🇦Cape Town

20:46

24. oktober 2021

🇻🇪Caracas

14:46

24. oktober 2021

🇲🇦Casablanca

19:46

24. oktober 2021

🇧🇩Dhaka

00:46

25. oktober 2021

🇦🇪Dubai

22:46

24. oktober 2021

🇮🇪Dublin

19:46

24. oktober 2021

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Edinburgh

19:46

24. oktober 2021

🇻🇳Hanoi

01:46

25. oktober 2021

🇨🇺Havanna

14:46

24. oktober 2021

🇫🇮Helsingfors

21:46

24. oktober 2021

🇹🇷Istanbul

21:46

24. oktober 2021

🇮🇩Jakarta

01:46

25. oktober 2021

🇪🇬Kairo

20:46

24. oktober 2021

🇵🇰Karachi

23:46

24. oktober 2021

🇺🇦Kiev

21:46

24. oktober 2021

🇲🇾Kuala Lumpur

02:46

25. oktober 2021

🇩🇰København

20:46

24. oktober 2021

🇧🇴La Paz

14:46

24. oktober 2021

🇵🇪Lima

13:46

24. oktober 2021

🇵🇹Lisboa

19:46

24. oktober 2021

🇸🇮Ljubljana

20:46

24. oktober 2021

🇬🇧London

19:46

24. oktober 2021

🇺🇸Los Angeles

11:46

24. oktober 2021

🇪🇸Madrid

20:46

24. oktober 2021

🇵🇭Manila

02:46

25. oktober 2021

🇸🇦Mekka

21:46

24. oktober 2021

🇲🇽Mexico by

13:46

24. oktober 2021

🇺🇾Montevideo

15:46

24. oktober 2021

🇨🇦Montréal

14:46

24. oktober 2021

🇷🇺Moskva

21:46

24. oktober 2021

🇮🇳Mumbai

00:16

25. oktober 2021

🇺🇸New York

14:46

24. oktober 2021

🇫🇷Paris

20:46

24. oktober 2021

🇪🇨Quito

13:46

24. oktober 2021

🇱🇻Riga

21:46

24. oktober 2021

🇧🇷Rio de Janeiro

16:46

24. oktober 2021

🇮🇹Roma

20:46

24. oktober 2021

🇺🇸San Francisco

11:46

24. oktober 2021

🇨🇱Santiago de Chile

15:46

24. oktober 2021

🇩🇴Santo Domingo

14:46

24. oktober 2021

🇰🇷Seoul

03:46

25. oktober 2021

🇨🇳Shanghai

02:46

25. oktober 2021

🇸🇬Singapore

02:46

25. oktober 2021

🇧🇬Sofia

21:46

24. oktober 2021

🇸🇪Stockholm

20:46

24. oktober 2021

🇦🇺Sydney

05:46

25. oktober 2021

🇹🇼Taipei

02:46

25. oktober 2021

🇪🇪Tallinn

21:46

24. oktober 2021

🇬🇪Tbilisi

22:46

24. oktober 2021

🇮🇷Teheran

22:16

24. oktober 2021

🇮🇱Tel Aviv

21:46

24. oktober 2021

🇦🇱Tirana

20:46

24. oktober 2021

🇯🇵Tokyo

03:46

25. oktober 2021

🇨🇦Toronto

14:46

24. oktober 2021

🇱🇹Vilnius

21:46

24. oktober 2021

🇵🇱Warszawa

20:46

24. oktober 2021

🇳🇿Wellington

07:46

25. oktober 2021

🇦🇹Wien

20:46

24. oktober 2021

🇭🇷Zagreb

20:46

24. oktober 2021

Hva er Klokke online?

Klokke online er en digitalklokke med sekunder som kan vise aktuell tid og dato. Ikke bare viser denne fullskjerm-klokken hvilken tid det er, men den viser også aktuell tid rundt i verden.

Hvordan bruker du Klokke online?

Du trenger ikke gjøre noe for å bruke denne digitale klokken i motsetning til Vekkerklokke online og Tidtaker online. Dersom du vil se nøyaktig tid med sekunder i fullskjerm-modus, klikk på «Fullskjerm I» for å se tid og dato i fullskjerm. Klikk på «Fullskjerm II» dersom du bare vil se tiden i fullskjerm.

Hvordan fungerer Klokke online?

Denne nettleserklokken viser automatisk sanntid basert på din tiden på din datamaskin eller telefon. Den bruker klokken i det miljøet den kjøres. Derfor er tidspunkt og dato avhengig av tidssonen på din enhet. Dersom klokken på din enhet er feil, så vil den vise feil tid.