Online Čas

Koľko je teraz hodín?

19:11:23
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
pondelok 23. mája 2022

🌐Presný čas vo svete

🇸🇰Bratislava

19:11

23. mája 2022

🇳🇱Amsterdam

19:11

23. mája 2022

🇵🇾Asunción

13:11

23. mája 2022

🇬🇷Atény

20:11

23. mája 2022

🇮🇶Bagdad

20:11

23. mája 2022

🇹🇭Bangkok

0:11

24. mája 2022

🇷🇸Belehrad

19:11

23. mája 2022

🇩🇪Berlín

19:11

23. mája 2022

🇨🇴Bogota

12:11

23. mája 2022

🇮🇳Bombaj

22:41

23. mája 2022

🇭🇺Budapešť

19:11

23. mája 2022

🇦🇷Buenos Aires

14:11

23. mája 2022

🇷🇴Bukurešť

20:11

23. mája 2022

🇻🇪Caracas

13:11

23. mája 2022

🇲🇦Casablanca

18:11

23. mája 2022

🇧🇩Dháka

23:11

23. mája 2022

🇦🇪Dubaj

21:11

23. mája 2022

🇮🇪Dublin

18:11

23. mája 2022

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Edinburgh

18:11

23. mája 2022

🇻🇳Hanoj

0:11

24. mája 2022

🇨🇺Havana

13:11

23. mája 2022

🇫🇮Helsinki

20:11

23. mája 2022

🇹🇷Istanbul

20:11

23. mája 2022

🇮🇩Jakarta

0:11

24. mája 2022

🇿🇦Kapské Mesto

19:11

23. mája 2022

🇵🇰Karáči

22:11

23. mája 2022

🇩🇰Kodaň

19:11

23. mája 2022

🇲🇾Kuala Lumpur

1:11

24. mája 2022

🇺🇦Kyjev

20:11

23. mája 2022

🇪🇬Káhira

19:11

23. mája 2022

🇧🇴La Paz

13:11

23. mája 2022

🇵🇪Lima

12:11

23. mája 2022

🇵🇹Lisabon

18:11

23. mája 2022

🇬🇧Londýn

18:11

23. mája 2022

🇺🇸Los Angeles

10:11

23. mája 2022

🇪🇸Madrid

19:11

23. mája 2022

🇵🇭Manila

1:11

24. mája 2022

🇸🇦Mekka

20:11

23. mája 2022

🇲🇽Mexiko

12:11

23. mája 2022

🇺🇾Montevideo

14:11

23. mája 2022

🇨🇦Montreal

13:11

23. mája 2022

🇷🇺Moskva

20:11

23. mája 2022

🇺🇸New York

13:11

23. mája 2022

🇳🇴Oslo

19:11

23. mája 2022

🇫🇷Paríž

19:11

23. mája 2022

🇪🇨Quito

12:11

23. mája 2022

🇱🇻Riga

20:11

23. mája 2022

🇧🇷Rio de Janeiro

14:11

23. mája 2022

🇮🇹Rím

19:11

23. mája 2022

🇺🇸San Francisco

10:11

23. mája 2022

🇨🇱Santiago

13:11

23. mája 2022

🇩🇴Santo Domingo

13:11

23. mája 2022

🇸🇬Singapur

1:11

24. mája 2022

🇧🇬Sofia

20:11

23. mája 2022

🇰🇷Soul

2:11

24. mája 2022

🇦🇺Sydney

3:11

24. mája 2022

🇪🇪Tallinn

20:11

23. mája 2022

🇬🇪Tbilisi

21:11

23. mája 2022

🇹🇼Tchaj-pej

1:11

24. mája 2022

🇮🇷Teherán

21:41

23. mája 2022

🇮🇱Tel Aviv-Jafo

20:11

23. mája 2022

🇦🇱Tirana

19:11

23. mája 2022

🇯🇵Tokio

2:11

24. mája 2022

🇨🇦Toronto

13:11

23. mája 2022

🇵🇱Varšava

19:11

23. mája 2022

🇦🇹Viedeň

19:11

23. mája 2022

🇱🇹Vilnius

20:11

23. mája 2022

🇳🇿Wellington

5:11

24. mája 2022

🇭🇷Záhreb

19:11

23. mája 2022

🇸🇮Ľubľana

19:11

23. mája 2022

🇨🇳Šanghaj

1:11

24. mája 2022

🇸🇪Štokholm

19:11

23. mája 2022

Čo sú Online hodiny?

Online hodiny sú digitálne hodiny so sekundami, ktoré dokážu zobraziť aktuálny čas a dátum. Tieto hodiny zobrazované na celú obrazovku ukazujú nielen to, koľko je hodín, ale ukazujú aj aktuálny čas na celom svete.

Ako používať Online hodiny?

Na rozdiel od Online budíka alebo Online časovača, nemusíte pri používaní týchto Online digitálnych hodín nič nastavovať. Ak však chcete zobraziť presný čas aj so sekundami na celej obrazovke, kliknite na tlačidlo „Celá obrazovka I“, ak chcete zobraziť čas a dátum na celej obrazovke, a kliknite na tlačidlo „Celá obrazovka II“, ak chcete zobraziť na celej obrazovke iba čas.

Ako fungujú Online hodiny?

Tieto hodiny napojené na internetový prehliadač automaticky zobrazujú skutočný čas na základe času vášho počítača alebo telefónu. Používajú hodiny prostredia, v ktorom sú spustené. Preto výsledný čas a dátum súvisia s časovým pásmom vášho zariadenia. Ak sú hodiny na vašom prístroji nesprávne nastavené, Online hodiny budú zobrazovať nesprávny čas.