Spletna ura

Koliko je ura?

15:08:09
nedelja, 25. julij 2021

🌐Svetovna ura

🇸🇮Ljubljana

15:08

25. julij 2021

🇳🇱Amsterdam

15:08

25. julij 2021

🇵🇾Asunción

9:08

25. julij 2021

🇬🇷Atene

16:08

25. julij 2021

🇮🇶Bagdad

16:08

25. julij 2021

🇹🇭Bangkok

20:08

25. julij 2021

🇷🇸Beograd

15:08

25. julij 2021

🇩🇪Berlin

15:08

25. julij 2021

🇨🇴Bogota

8:08

25. julij 2021

🇸🇰Bratislava

15:08

25. julij 2021

🇭🇺Budimpešta

15:08

25. julij 2021

🇦🇷Buenos Aires

10:08

25. julij 2021

🇷🇴Bukarešta

16:08

25. julij 2021

🇿🇦Cape Town

15:08

25. julij 2021

🇻🇪Caracas

9:08

25. julij 2021

🇹🇷Carigrad

16:08

25. julij 2021

🇲🇦Casablanca

14:08

25. julij 2021

🇲🇽Ciudad de México

8:08

25. julij 2021

🇧🇩Daka

19:08

25. julij 2021

🇦🇪Dubaj

17:08

25. julij 2021

🇮🇪Dublin

14:08

25. julij 2021

🇦🇹Dunaj

15:08

25. julij 2021

🇮🇩Džakarta

20:08

25. julij 2021

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Edinburg

14:08

25. julij 2021

🇻🇳Hanoj

20:08

25. julij 2021

🇨🇺Havana

9:08

25. julij 2021

🇫🇮Helsinki

16:08

25. julij 2021

🇪🇬Kairo

15:08

25. julij 2021

🇵🇰Karači

18:08

25. julij 2021

🇺🇦Kijev

16:08

25. julij 2021

🇲🇾Kuala Lumpur

21:08

25. julij 2021

🇩🇰København

15:08

25. julij 2021

🇧🇴La Paz

9:08

25. julij 2021

🇵🇪Lima

8:08

25. julij 2021

🇵🇹Lizbona

14:08

25. julij 2021

🇬🇧London

14:08

25. julij 2021

🇺🇸Los Angeles

6:08

25. julij 2021

🇪🇸Madrid

15:08

25. julij 2021

🇵🇭Manila

21:08

25. julij 2021

🇸🇦Meka

16:08

25. julij 2021

🇺🇾Montevideo

10:08

25. julij 2021

🇨🇦Montréal

9:08

25. julij 2021

🇷🇺Moskva

16:08

25. julij 2021

🇮🇳Mumbaj

18:38

25. julij 2021

🇺🇸New York

9:08

25. julij 2021

🇳🇴Oslo

15:08

25. julij 2021

🇫🇷Pariz

15:08

25. julij 2021

🇪🇨Quito

8:08

25. julij 2021

🇱🇻Riga

16:08

25. julij 2021

🇮🇹Rim

15:08

25. julij 2021

🇧🇷Rio de Janeiro

10:08

25. julij 2021

🇺🇸San Francisco

6:08

25. julij 2021

🇨🇱Santiago de Chile

9:08

25. julij 2021

🇩🇴Santo Domingo

9:08

25. julij 2021

🇰🇷Seul

22:08

25. julij 2021

🇸🇬Singapur

21:08

25. julij 2021

🇧🇬Sofija

16:08

25. julij 2021

🇸🇪Stockholm

15:08

25. julij 2021

🇦🇺Sydney

23:08

25. julij 2021

🇹🇼Tajpej

21:08

25. julij 2021

🇪🇪Talin

16:08

25. julij 2021

🇬🇪Tbilisi

17:08

25. julij 2021

🇮🇷Teheran

17:38

25. julij 2021

🇮🇱Tel Aviv

16:08

25. julij 2021

🇦🇱Tirana

15:08

25. julij 2021

🇯🇵Tokio

22:08

25. julij 2021

🇨🇦Toronto

9:08

25. julij 2021

🇵🇱Varšava

15:08

25. julij 2021

🇱🇹Vilna

16:08

25. julij 2021

🇳🇿Wellington

1:08

26. julij 2021

🇭🇷Zagreb

15:08

25. julij 2021

🇨🇳Šanghaj

21:08

25. julij 2021

Kaj je spletna ura?

Spletna ura je digitalna ura s sekundami, ki prikazuje trenuten čas in datum. Ta spletna ura čez ves zaslon ne prikazuje le trenutnega časa in datuma, temveč tudi trenuten čas po svetu.

Kako uporabljate spletno uro?

Nasprotno kot pri Spletni budilki ali Spletnemu časovniku, ne potrebujete narediti nič posebnega za uporabo te spletne digitalne ure. Če pa želite videti natančen čas v sekundah čez cel zaslon, kliknite na "Celozaslonski način I" za celozaslonski prikaz časa in datuma ali "Celozaslonski način II" le za prikaz časa v celozaslonskem načinu.

Kako deluje spletna ura?

Ta ura brskalnika samodejno prikazuje realen čas na osnovi časa vašega računalnika ali mobilnega telefona. Uporablja uro okolja, v katerem je poganjana. Torej je rezultat čas in datum relativen za časovni pas, v katerem se nahaja vaša naprava. Če je ura na vaši napravi nastavljena napačno, bo spletna ura kazala napačen čas.