Onlajn sat

Koliko je sati?

19:44:15
недеља, 24. октобар 2021

🌐Svet sat

🇷🇸Beograd

19:44

24. октобар 2021.

🇳🇱Amsterdam

19:44

24. октобар 2021.

🇵🇾Asunsion

14:44

24. октобар 2021.

🇬🇷Atina

20:44

24. октобар 2021.

🇮🇶Bagdad

20:44

24. октобар 2021.

🇹🇭Bangkok

0:44

25. октобар 2021.

🇩🇪Berlin

19:44

24. октобар 2021.

🇦🇹Beč

19:44

24. октобар 2021.

🇨🇴Bogota

12:44

24. октобар 2021.

🇸🇰Bratislava

19:44

24. октобар 2021.

🇭🇺Budimpešta

19:44

24. октобар 2021.

🇦🇷Buenos Ajres

14:44

24. октобар 2021.

🇷🇴Bukurešt

20:44

24. октобар 2021.

🇮🇪Dablin

18:44

24. октобар 2021.

🇧🇩Daka

23:44

24. октобар 2021.

🇦🇪Dubai

21:44

24. октобар 2021.

🇮🇩Džakarta

0:44

25. октобар 2021.

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Edinburg

18:44

24. октобар 2021.

🇻🇳Hanoj

0:44

25. октобар 2021.

🇨🇺Havana

13:44

24. октобар 2021.

🇫🇮Helsinki

20:44

24. октобар 2021.

🇹🇷Istanbul

20:44

24. октобар 2021.

🇪🇬Kairo

19:44

24. октобар 2021.

🇻🇪Karakas

13:44

24. октобар 2021.

🇵🇰Karači

22:44

24. октобар 2021.

🇲🇦Kazablanka

18:44

24. октобар 2021.

🇿🇦Kejptaun

19:44

24. октобар 2021.

🇺🇦Kijev

20:44

24. октобар 2021.

🇪🇨Kito

12:44

24. октобар 2021.

🇩🇰Kopenkhagen

19:44

24. октобар 2021.

🇲🇾Kuala Lumpur

1:44

25. октобар 2021.

🇧🇴La Paz

13:44

24. октобар 2021.

🇵🇪Lima

12:44

24. октобар 2021.

🇵🇹Lisabon

18:44

24. октобар 2021.

🇸🇮Ljubljana

19:44

24. октобар 2021.

🇬🇧London

18:44

24. октобар 2021.

🇺🇸Los Anđeles

10:44

24. октобар 2021.

🇪🇸Madrid

19:44

24. октобар 2021.

🇵🇭Manila

1:44

25. октобар 2021.

🇸🇦Meka

20:44

24. октобар 2021.

🇲🇽Meksiko Siti

12:44

24. октобар 2021.

🇺🇾Montevideo

14:44

24. октобар 2021.

🇨🇦Montreal

13:44

24. октобар 2021.

🇷🇺Moskva

20:44

24. октобар 2021.

🇮🇳Mumbaj

23:14

24. октобар 2021.

🇺🇸Njujork

13:44

24. октобар 2021.

🇫🇷Pariz

19:44

24. октобар 2021.

🇱🇻Riga

20:44

24. октобар 2021.

🇮🇹Rim

19:44

24. октобар 2021.

🇧🇷Rio de Žaneiro

15:44

24. октобар 2021.

🇺🇸San Francisko

10:44

24. октобар 2021.

🇨🇱Santijago de Čile

14:44

24. октобар 2021.

🇩🇴Santo Domingo

13:44

24. октобар 2021.

🇰🇷Seul

2:44

25. октобар 2021.

🇦🇺Sidnej

4:44

25. октобар 2021.

🇸🇬Singapur

1:44

25. октобар 2021.

🇧🇬Sofija

20:44

24. октобар 2021.

🇸🇪Stokholm

19:44

24. октобар 2021.

🇹🇼Tajpej

1:44

25. октобар 2021.

🇪🇪Talin

20:44

24. октобар 2021.

🇬🇪Tbilisi

21:44

24. октобар 2021.

🇮🇷Teheran

21:14

24. октобар 2021.

🇮🇱Tel Aviv

20:44

24. октобар 2021.

🇦🇱Tirana

19:44

24. октобар 2021.

🇯🇵Tokio

2:44

25. октобар 2021.

🇨🇦Toronto

13:44

24. октобар 2021.

🇵🇱Varšava

19:44

24. октобар 2021.

🇳🇿Velington

6:44

25. октобар 2021.

🇱🇹Vilnjus

20:44

24. октобар 2021.

🇭🇷Zagreb

19:44

24. октобар 2021.

🇨🇳Šangaj

1:44

25. октобар 2021.

🇳🇴Осло

19:44

24. октобар 2021.

Šta je Onlajn sat?

Onlajn sat je digitalni sat sa sekundama koji prikazuje tačno vreme i datum. Ovaj sat u režimu punog ekrana ne prikazuje samo tačno lokalno vreme, već i tačno vreme širom sveta.

Kako se koristi Onlajn sat?

Za razliku od Onlajn budilnika ili Onlajn tajmera, za upotrebu ovog digitalnog sata nije potrebno da preduzmete bilo kakve korake. Ipak, ako želite da vidite tačno vreme sa sekundama u režimu punog ekrana, kliknite na „Ceo ekran I“ za prikaz vremena i datuma preko celog ekrana, ili „Ceo ekran II“ samo za prikaz tačnog vremena preko celog ekrana.

Kako funkcioniše Onlajn sat?

Ovaj sat pretraživača automatski prikazuje realno vreme prema vremenu sa vašeg kompjutera ili telefona. On koristi sat iz okruženja u kome je pokrenut. Prema tome, prikazano vreme i datum zavise od vremenske zone u kojoj se nalazi vaš uređaj. Osim toga, ako je sat na vašem uređaju pogrešno podešen i sat će prikazati netačno vreme.