Přesný čas online

Kolik je hodin?

21:15:14
neděle 24. října 2021

🌐Světové hodiny

🇳🇱Amsterdam

21:15

24. října 2021

🇵🇾Asunción

16:15

24. října 2021

🇬🇷Athény

22:15

24. října 2021

🇮🇶Bagdád

22:15

24. října 2021

🇹🇭Bangkok

2:15

25. října 2021

🇩🇪Berlín

21:15

24. října 2021

🇨🇴Bogotá

14:15

24. října 2021

🇮🇳Bombaj

0:45

25. října 2021

🇸🇰Bratislava

21:15

24. října 2021

🇭🇺Budapešť

21:15

24. října 2021

🇦🇷Buenos Aires

16:15

24. října 2021

🇷🇴Bukurešť

22:15

24. října 2021

🇷🇸Bělehrad

21:15

24. října 2021

🇻🇪Caracas

15:15

24. října 2021

🇲🇦Casablanca

20:15

24. října 2021

🇲🇽Ciudad de México

14:15

24. října 2021

🇧🇩Dháka

1:15

25. října 2021

🇦🇪Dubaj

23:15

24. října 2021

🇮🇪Dublin

20:15

24. října 2021

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Edinburgh

20:15

24. října 2021

🇻🇳Hanoj

2:15

25. října 2021

🇨🇺Havana

15:15

24. října 2021

🇫🇮Helsinky

22:15

24. října 2021

🇹🇷Istanbul

22:15

24. října 2021

🇮🇩Jakarta

2:15

25. října 2021

🇿🇦Kapské Město

21:15

24. října 2021

🇵🇰Karáčí

0:15

25. října 2021

🇩🇰Kodaň

21:15

24. října 2021

🇲🇾Kuala Lumpur

3:15

25. října 2021

🇺🇦Kyjev

22:15

24. října 2021

🇪🇬Káhira

21:15

24. října 2021

🇧🇴La Paz

15:15

24. října 2021

🇵🇪Lima

14:15

24. října 2021

🇵🇹Lisabon

20:15

24. října 2021

🇬🇧Londýn

20:15

24. října 2021

🇺🇸Los Angeles

12:15

24. října 2021

🇸🇮Lublaň

21:15

24. října 2021

🇪🇸Madrid

21:15

24. října 2021

🇵🇭Manila

3:15

25. října 2021

🇸🇦Mekka

22:15

24. října 2021

🇺🇾Montevideo

16:15

24. října 2021

🇨🇦Montréal

15:15

24. října 2021

🇷🇺Moskva

22:15

24. října 2021

🇺🇸New York

15:15

24. října 2021

🇳🇴Oslo

21:15

24. října 2021

🇫🇷Paříž

21:15

24. října 2021

🇯🇵Prefektura Tokio

4:15

25. října 2021

🇪🇨Quito

14:15

24. října 2021

🇱🇻Riga

22:15

24. října 2021

🇧🇷Rio de Janeiro

17:15

24. října 2021

🇺🇸San Francisco

12:15

24. října 2021

🇨🇱Santiago de Chile

16:15

24. října 2021

🇩🇴Santo Domingo

15:15

24. října 2021

🇸🇬Singapur

3:15

25. října 2021

🇧🇬Sofie

22:15

24. října 2021

🇰🇷Soul

4:15

25. října 2021

🇸🇪Stockholm

21:15

24. října 2021

🇦🇺Sydney

6:15

25. října 2021

🇪🇪Tallinn

22:15

24. října 2021

🇬🇪Tbilisi

23:15

24. října 2021

🇹🇼Tchaj-pej

3:15

25. října 2021

🇮🇷Teherán

22:45

24. října 2021

🇮🇱Tel Aviv

22:15

24. října 2021

🇦🇱Tirana

21:15

24. října 2021

🇨🇦Toronto

15:15

24. října 2021

🇵🇱Varšava

21:15

24. října 2021

🇱🇹Vilnius

22:15

24. října 2021

🇦🇹Vídeň

21:15

24. října 2021

🇳🇿Wellington

8:15

25. října 2021

🇭🇷Záhřeb

21:15

24. října 2021

🇮🇹Řím

21:15

24. října 2021

🇨🇳Šanghaj

3:15

25. října 2021

Co je to Přesný čas online?

Přesný čas online jsou hodiny včetně zobrazení sekund, které ukazují aktuální čas a datum. Nejenže tyto hodiny pro celou obrazovku umí ukázat přesný čas u vás, ale také aktuální čas v jiných částech světa.

Jak se používá Přesný čas online?

Na rozdíl od Budíku online nebo Časovače online není třeba, abyste při používání těchto online hodin museli cokoliv dělat. Pokud ovšem chcete přesný čas zobrazit v režimu celé obrazovky, klikněte na text „Celá obrazovka I“ pro zobrazení času a data na celé obrazovce, nebo na „Celá obrazovka II“ pouze pro zobrazení času.

Jak Přesný čas online funguje?

Tyto hodiny v prohlížeči ukazují automaticky skutečný čas podle času nastaveného ve vašem počítači či mobilu. Používá hodiny z prostředí, ve kterém je spuštěn, tím pádem je výsledný čas a datum relativní k časovému pásmu vašeho zařízení. Pokud je čas ve vašem zařízení nastaven špatně, bude i zobrazený čas nesprávný.