Online óra

Mennyi az idő?

19:17:43
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
2022. augusztus 9., kedd

🌐Világóra

🇭🇺Budapest

19:17

2022. augusztus 9.

🇳🇱Amszterdam

19:17

2022. augusztus 9.

🇵🇾Asunción

13:17

2022. augusztus 9.

🇬🇷Athén

20:17

2022. augusztus 9.

🇮🇶Bagdad

20:17

2022. augusztus 9.

🇹🇭Bangkok

0:17

2022. augusztus 10.

🇷🇸Belgrád

19:17

2022. augusztus 9.

🇩🇪Berlin

19:17

2022. augusztus 9.

🇨🇴Bogotá

12:17

2022. augusztus 9.

🇦🇷Buenos Aires

14:17

2022. augusztus 9.

🇷🇴Bukarest

20:17

2022. augusztus 9.

🇦🇹Bécs

19:17

2022. augusztus 9.

🇻🇪Caracas

13:17

2022. augusztus 9.

🇲🇦Casablanca

18:17

2022. augusztus 9.

🇧🇩Dakka

23:17

2022. augusztus 9.

🇦🇪Dubaj

21:17

2022. augusztus 9.

🇮🇪Dublin

18:17

2022. augusztus 9.

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Edinburgh

18:17

2022. augusztus 9.

🇿🇦Fokváros

19:17

2022. augusztus 9.

🇻🇳Hanoi

0:17

2022. augusztus 10.

🇨🇺Havanna

13:17

2022. augusztus 9.

🇫🇮Helsinki

20:17

2022. augusztus 9.

🇹🇷Isztambul

20:17

2022. augusztus 9.

🇮🇩Jakarta

0:17

2022. augusztus 10.

🇪🇬Kairó

19:17

2022. augusztus 9.

🇵🇰Karacsi

22:17

2022. augusztus 9.

🇺🇦Kijev

20:17

2022. augusztus 9.

🇩🇰Koppenhága

19:17

2022. augusztus 9.

🇲🇾Kuala Lumpur

1:17

2022. augusztus 10.

🇧🇴La Paz

13:17

2022. augusztus 9.

🇵🇪Lima

12:17

2022. augusztus 9.

🇵🇹Lisszabon

18:17

2022. augusztus 9.

🇸🇮Ljubljana

19:17

2022. augusztus 9.

🇬🇧London

18:17

2022. augusztus 9.

🇺🇸Los Angeles

10:17

2022. augusztus 9.

🇪🇸Madrid

19:17

2022. augusztus 9.

🇵🇭Manila

1:17

2022. augusztus 10.

🇸🇦Mekka

20:17

2022. augusztus 9.

🇲🇽Mexikóváros

12:17

2022. augusztus 9.

🇺🇾Montevideo

14:17

2022. augusztus 9.

🇨🇦Montréal

13:17

2022. augusztus 9.

🇷🇺Moszkva

20:17

2022. augusztus 9.

🇮🇳Mumbai

22:47

2022. augusztus 9.

🇺🇸New York

13:17

2022. augusztus 9.

🇳🇴Oslo

19:17

2022. augusztus 9.

🇸🇰Pozsony

19:17

2022. augusztus 9.

🇫🇷Párizs

19:17

2022. augusztus 9.

🇪🇨Quito

12:17

2022. augusztus 9.

🇱🇻Riga

20:17

2022. augusztus 9.

🇧🇷Rio de Janeiro

14:17

2022. augusztus 9.

🇮🇹Róma

19:17

2022. augusztus 9.

🇺🇸San Francisco

10:17

2022. augusztus 9.

🇨🇳Sanghaj

1:17

2022. augusztus 10.

🇨🇱Santiago de Chile

13:17

2022. augusztus 9.

🇩🇴Santo Domingo

13:17

2022. augusztus 9.

🇸🇪Stockholm

19:17

2022. augusztus 9.

🇦🇺Sydney

3:17

2022. augusztus 10.

🇸🇬Szingapúr

1:17

2022. augusztus 10.

🇧🇬Szófia

20:17

2022. augusztus 9.

🇰🇷Szöul

2:17

2022. augusztus 10.

🇹🇼Tajpej

1:17

2022. augusztus 10.

🇪🇪Tallinn

20:17

2022. augusztus 9.

🇬🇪Tbiliszi

21:17

2022. augusztus 9.

🇮🇷Teherán

21:47

2022. augusztus 9.

🇮🇱Tel-Aviv

20:17

2022. augusztus 9.

🇦🇱Tirana

19:17

2022. augusztus 9.

🇯🇵Tokió

2:17

2022. augusztus 10.

🇨🇦Toronto

13:17

2022. augusztus 9.

🇵🇱Varsó

19:17

2022. augusztus 9.

🇱🇹Vilnius

20:17

2022. augusztus 9.

🇳🇿Wellington

5:17

2022. augusztus 10.

🇭🇷Zágráb

19:17

2022. augusztus 9.

Mi az online óra?

Az online óra egy másodperceket is mérő digitális óra, amely megjeleníti az aktuális időt és dátumot. Ez a teljes képernyős óra nem csak azt mutatja, hogy mennyi az idő, hanem a világ minden táján mért pontos időt is megjeleníti.

Hogyan kell használni az online órát?

Az online ébresztőórával vagy az online időzítővel ellentétben ennek az online digitális órának a használatához semmit sem kell tenned. Ha azonban a másodpercre pontos időt szeretnéd látni a teljes képernyőn, kattints a „Teljes képernyős 1.” lehetőségre a teljes képernyős idő és dátum megjelenítéséhez, vagy a „Teljes képernyős 2.” lehetőségre, ha csak az időt szeretnéd teljes képernyőn megjeleníteni.

Hogyan működik az online óra?

Ez a böngésző óra automatikusan megjeleníti a valós időt a számítógéped vagy a telefonod órája alapján. Azt az órát alkalmazza, amely környezetben futtatják. Ezért az így megállapított idő és dátum a készülék időzónájához van viszonyítva. Ha a készülékén az óra rosszul van beállítva, akkor a helytelen időt fogja mutatni.